Έφυγε” ο ιατρός Θεοδωρίδης Θεόδωρος. Συγκίνηση και θλίψη στον ιατρικό κόσμο της Πιερίας.

0
92

Έφυγε” ο ιατρός Θεοδωρίδης Θεόδωρος. Βαθειά συγκίνηση και θλίψη στον ιατρικό κόσμο και γενικά σε ολόκληρη την Κοινωνία της Πιερίας .

Γεννήθηκε στην Νεοκαισάρεια Πιερίας και μετά τις Γυμνασιακές σπουδές του στην Κατερίνη ,ύστερα από εξετάσεις, εισήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής και στη συνέχεια- ύστερα από άσκηση σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και εξετάσεις- απέκτησε την Ειδικότητα της Παιδιατρικής.

Αρχικά υπηρέτησε ως ιατρός ΕΣΥ στο Κ.Υ.Λιτοχώρου και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε επαγγελματικά στην πόλη της Κατερίνης όπου ίδρυσε ιδιωτικό ιατρείο, και παράλληλα τοποθετήθηκε στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας ως Σχολίατρος Α/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και ως αναπληρωτής Νομίατρος στη Δ/νση Υγείας Ν. Πιερίας υπηρετώντας αδιάκοπα τον Άνθρωπο όλα αυτά τα χρόνια με βαθιά αγάπη και σεβασμό.

Στα παιδιά του και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Η μνήμη του να μη σβήσει ποτέ και η ανάπαυση της ψυχής του όπως ταιριάζει σε άνθρωπο που τίμησε ιδιαίτερα την ιατρική Επιστήμη και το βαθύτατο ανθρωπιστικό της άνθρωπο όπως ταιριάζει σε άνθρωπο που έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του.
(Η κηδεία του θα γίνει στη Νεοκαιράρεια σήμερα 15.07.19 -Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ